Café, barn och bön på ett berg

Tre dagar har gått och vi har hunnit med mycket!
 
I onsdags hade vi vår lediga dag. Vi åkte till det mysiga cafét igen och hade "egentid" utspridda i lokalen. 
 
 
På torsdagen målade vi väggar för sista gången. Det blev fint!
 
Jag kan inte rita så det var kul att få bidra med skrivande.
 
På eftermiddagen åkte vi en bit utanför staden, trots att det inte var så långt kändes det som att vi var på landsbygden, så mysigt. Vi gjorde ett drama, danser och vittnesbörd för ett gäng barn på en presenning och deras mammor. Plus en äldre man som nog var lite full och gick runt och filmade allt. Det var kul! Sedan åkte vi till ett barnhem och uppmuntrade och bad för barnen. Jag tycker det är så sorgligt med barnhem, alla borde få växa upp i en familj. Speciellt eftersom flera av dem faktiskt hade föräldrar. 
 
Sedan åkte vi hem i mörkret. Jag älskar att åka motorcykel nu!! Man känner sig så fri. 
 
Idag åkte vi till ett karenskt kristet böneberg. Det var jättefint, en massa minikapell som man kunde be i. På toppen lovsjöng vi och bad för Myanmar. Sedan gick vi hem till vår värds svägerska och fick jättegod vegetarisk mat. Efter det åkte vi hem men först stannade vi vid en flod och värdens små döttrar badade trots att det var ganska kallt. Det är mycket svalare här än i Pattaya.
 
 
 
Nu har vi bara två hela dagar kvar i Taungoo, på måndag åker vi tillbaka till Pattaya. Det blir skönt men jag ska njuta av de sista dagarna i Myanmar!

Kommentera här: