1

Den enda källan till vila

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen, det känns som att det har hänt hur mycket som helst sedan sist. Jag har till exempel varit i Laos (ett land norr om Thailand) i åtta dagar och hälsat på vänner som bor där. Gud har gjort så mycket i mig och jag tar med mig så mycket från den resan! En del av det kommer jag nog dela framöver men just nu har jag mycket annat att fokusera på i min lilla vardag. Att blogga tar tid för mig, kanske mer än vad man kan tro, och just nu är det inte prio ett. 
 
Idag vill jag istället dela ett inlägg som inte är skrivet av mig utan av Sonja Alriksson. Har tipsat om hennes blogg tidigare, hon skriver om Jesus på ett så naturligt sätt med både allvar och humor. Det här inlägget heter Själens vila och handlar om att Jesus är den ende som ger oss vila på djupet. Han kan komma med frid där det tidigare bara fanns ångest och kamp. Som Sonja skriver:
 
[Att känna själens vila] hände aldrig förut, innan jag tog emot Jesus. Aldrig. Min själ kände aldrig någon vila. Den visste inte ens vad det var. Det var som att den trampade vatten, alltid med risk att sjunka ned för djupt för att kunna ta sig upp igen, om den inte trampade trampade trampade. Jag fick ingen luft. Kampen var konstant. Men nu har jag vila. Nu har jag luft.
 
Sonjas vittnesbörd är så starkt och jag uppmuntrar er verkligen att läsa! HÄR har ni länken igen. Ta hand om er!